Watersport

Watersport

plezier

Genieten van de Oosterschelde

Tijdens uw watersport vakantie in een Oosterschelde Strandstudio in Wemeldinge komt volledig aan uw trekken. Het vakantieverblijf direct aan de Oosterschelde maakt het u eenvoudig om wanneer u maar wilt te genieten van het water.

De prachtige onderwaterwereld bekijken
Door de prachtige flora en fauna van de Oosterschelde is het meer dan de moeite waard om ook onder de zeespiegel eens een kijkje te nemen. Wemeldinge staat niet voor niets bekend als Hotspot voor duikers. Jaarlijks trekt de Oosterschelde vele duikers vanuit allerlei landen aan. Bij de dijk van Wemeldinge zijn allerlei voorzieningen getroffen waaronder speciale ‘duikerstrappen’ om het duikers nog makkelijker te maken.

Een dagje zeilen
De haven van Wemeldinge ligt op steenworp afstand van uw Strandstudio. Van hieruit kunt u gemakkelijk de mooie haven bereiken waar uw zeilboot ligt aangemeerd. Heeft u geen eigen boot? Er is ook de mogelijkheid om een jacht te huren al dan niet met schipper.
Wat denkt u ervan? Kabbelend water onder de boot, de wind in de zeilen, een heerlijk zonnetje aan de lucht, onderweg aanleggen voor een verfrissende duik om op zoek te gaan naar schelpdieren? Alles is mogelijk! Wanneer u geluk heeft kunt u onderweg ook nog een aantal zeehonden spotten, zo bijzonder!

(Ont)spanning op de waterski’s
Bent u enigszins een waaghals en zoekt u uw ontspanning in avontuur? Stap dan eens op de waterski’s; achter een motorboot op de ruige golven uw hoofd volledig leeg maken. Vermoeid en trots op uzelf kunt u aan het eind van de dag op het terras van uw studio nog heerlijk napraten over deze intensieve bezigheid. Uw vakantie kan niet meer stuk!

Een mooie kanotocht maken
Met uw kano letterlijk voor de deur kunt u eenvoudig een heerlijke tocht over de Oosterschelde gaan maken. U gaat de groene dijk over en kunt eigenlijk meteen in uw kano stappen. Al peddelend komt u met uw kano op de meest idyllische plaatsen. Geheel van de buitenwereld afgesloten kunt u zich verwonderen over al het natuurschoon om u heen.

Vakantie in Wemeldinge is een unieke ervaring: actief dan wel passief watersport beoefenen in het prachtige Nationaal Park!

Vakantie aan de Oosterschelde