Recreatief

Recreatief

wonen

Een mooie belegging: uw eigen uitvalsbasis

U heeft hard gewerkt om te komen waar u nu bent. Dagelijks in touw met hart voor de zaak. De tijd is rijp om naast een mooie belegging ook tijd te vinden voor uzelf en uw partner om samen te genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft.

Even ertussen uit, weg van de dagelijkse beslommeringen. En dan wel op een plek waar u zich thuis voelt voorzien van luxe en comfort.

Recreatieve bestemming
De Oosterschelde Strandstudio’s hebben een recreatieve bestemming en zijn uitstekend geschikt als tweede woning en/of recreatieve belegging. Er is geen verhuurverplichting zodat u de studio voor eigen gebruik kunt houden om er wanneer u maar wilt en zo lang u wilt te genieten van uw vrije tijd.

Bij verhuur de btw terugvorderen
De mogelijkheid om de studio recreatief te verhuren kan echter ook zeer interessant zijn. De koopsom van de nieuwe studio is inclusief 21% btw.  Indien u de studio via een professionele verhuurorganisatie te huur aanbiedt bestaat de mogelijkheid om de btw op uw aanschaf en eventuele latere investering op relatief eenvoudige wijze terug te vorderen. In dat geval schrijft u zich bij de Belastingdienst in als “kleine ondernemer” en geeft aan dat u uw Strandstudio recreatief te huur aanbiedt. Zo kunt u in tien jaar tijd jaarlijks 1/10 van de btw “terugverdienen”. Een combinatie van eigen gebruik en verhuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijzen
De studio’s zijn volledig afgewerkt met een fijne keuken en badkamer en nette vloer- en wandafwerking.

Koopsom op aanvraag/aanvaarding in overleg.