‘Parels’

Parels

van Zeeland

‘Parels’ van Zeeland

U voelt zich een rijk mens wanneer u uw vakantie doorbrengt in de Oosterschelde Strandstudio’s! De ‘parels’ van Zeeland zullen u hier keer op keer doen verbazen en vermaken. Met rust en ruimte, een compleet verblijf met adembenemend uitzicht, een prachtige groene omgeving om in te fietsen of te (hard)lopen, de prachtige Oosterschelde om op te zeilen maar ook de bijzondere onderwaterwereld om in te duiken. Na een vakantieverblijf in een Oosterschelde Strandstudio komt u volledig opgeladen en met bijzondere herinneringen thuis.

Gevoel van vrijheid
Uw vakantieverblijf met letterlijk de Oosterschelde voor de deur, geeft u meteen bij aankomst het gevoel van vrijheid. Het verblijf is naast zijn toplocatie van alle gemakken voorzien om uw vakantie compleet te maken. Hier kunt u op uw terras in de avondzon alvast plannen maken voor de volgende dag, of uw gedachten de vrije loop laten tijdens een strandwandeling. En heeft u geen zin om te koken, u wandelt gemakkelijk het authentieke en gezellige dorp Wemeldinge in om een heerlijk hapje te gaan eten.

Bourgondisch genieten van lokale producten

Zeeland staat ook bekend om zijn diverse culinaire parels; heerlijke Zeeuwse streekproducten die uw bourgondisch hart sneller doen laten kloppen. Een heerlijke Oosterscheldekreeft met zijn bijzondere zachte smaak of zelf geraapte wilde oesters met een goed glas Zeeuwse champagne is genieten.

Genieten aan de Zeeuwse kust