Omgeving

Optimaal

genieten

Keer op keer verwonderen

Verblijven in een fijne Oosterschelde Strandstudio direct aan de kust, betekent u keer op keer verwonderen over de prachtige omgeving. Steeds zult u nieuwe schoonheden van het Nationaal Park de Oosterschelde ontdekken. Ultiem gelukkig en ontspannen zult u naar huis keren om vervolgens snel weer een nieuw bezoek aan de Oosterschelde Strandstudio’s in te plannen.

Bijzonder Wemeldinge

Op vakantie in Wemeldinge betekent ultiem genieten! Verblijven in een fijne studio direct aan de Oosterschelde in een sfeervol en gezellig dorp.

Lees meer

Ontspanning

In een Oosterschelde Strandstudio’s met haar prachtig groene en maritieme omgeving komt u volledig tot rust. En heeft u zin om iets te ondernemen dan leent Wemeldinge zich hier uitstekend voor. Volledig ontspannen tijdens een heerlijke vakantie is eenvoudig te bereiken.

Lees meer

Culinair

Uw vakantie op Zuid-Beveland garandeert culinair genot door de vele streekgebonden lekkernijen.
Op de menukaart in vele restaurants vindt u verse zeevruchten terug.

Lees meer

Watersport

Als watersporter komt u  tijdens uw verblijf in een Strandstudio volledig aan uw trekken. Het vakantieverblijf direct aan de Oosterschelde maakt het u eenvoudig om wanneer u maar wilt te genieten van het water.

Lees meer

‘Parels’

U voelt zich een rijk mens wanneer u uw vakantie doorbrengt in een Oosterschelde Strandstudio’s! De ‘parels’ van Wemeldinge en haar omgeving zullen u keer op keer doen verbazen en vermaken.

Lees meer

Zeeland op zijn best

U hoeft zich geen moment te vervelen in Wemeldinge. Zeeland, met Wemeldinge in het bijzonder, heeft op cultureel gebied veel te bieden. Oude ambachten, klederdracht, diverse activiteiten en evenementen, maar ook traditionele lekkernijen zijn in Zeeland terug te vinden.

Lees meer