Locatie

Recreëren

aan de Oosterschelde

Welverdiend genieten;

 

 recreëren in Nationaal Park de Oosterschelde, genieten van de ruimte en vrijheid die Zeeland te bieden heeft, in een gezellig dorp op korte afstand van bruisende steden.

 

Oosterschelde Strandstudio’s
Op een unieke plek in Wemeldinge direct aan de Oosterschelde liggen onze comfortabele strandstudio’s. Links van de entree van het complex “Residence Weumelinghe” ziet u de karakteristieke dijkwoningen staan. Aan de rechterkant zijn in drie karakteristieke woontorens appartementen gesitueerd. De strandstudio’s zijn gesitueerd op de begane grond.

Heerlijk erop uit
Tijdens een verblijf in de Oosterschelde Strandstudio’s heeft u een fijne uitvalsbasis om al het leuks wat de omgeving te bieden heeft te beleven.  Een fijn terras op de zon, een prettige keuken en leefruimte en een goede badkamer. Wat heeft u nog meer nodig?

Studio huren aan de Oosterschelde

Ligging
Zeer centraal in Zeeland
Wemeldinge is zeer centraal gelegen in Zeeland. De wereldsteden Rotterdam en Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar, de winkelstad Goes in tien minuten en binnen een half uur bent u in Middelburg of Vlissingen.

Kapelle
Het dorp Kapelle is slechts 5 km van Wemeldinge verwijderd en heeft een uitstekend voorzieningen niveau. In het dorp kunt u overal gratis parkeren.

Goes
Op slechts tien autominuten van Wemeldinge ligt de bruisende stad Goes. Goes vormt het kloppend hart van Zeeland met een historisch stadscentrum, een groot aanbod aan winkels, een 18- holes golfbaan, een multifunctioneel sportcentrum ´Omnium´, een A-theater ´de Mythe´, een ziekenhuis en een evenementencentrum de Zeelandhallen en talloze andere faciliteiten.

Ligging Wemeldinge

Adres
Oosterschelde Strandstudio’s
‘t Scheld 6
4424 NZ Wemeldinge

Vanuit Antwerpen
Volg de A12 richting Bergen op Zoom, neem de A58 richting Goes/ Vlissingen, na 20 km neemt u de afslag Yerseke (afslag 33), vervolgens rijdt u richting Kapelle, na 300 meter slaat u linksaf de Kanaalweg in, deze vervolgt u en u steekt uiteindelijk de postbrug over, vervolgens slaat u na de brug direct rechtsaf en volgt u de Westelijke Kanaalweg, deze gaat over in de Boulevard en op het einde daarvan gaat u linksaf de Nieuwendijk op en na 300 m rechtsaf naar ‘t Scheld.

Route vanuit Antwerpen richting Wemeldinge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vanuit Rotterdam
Volg de A29 richting Breda/Roosendaal, vervolgens de N259 richting Bergen op Zoom, de A58 Goes/Vlissingen, na 20 km neemt u de afslag Yerseke (afslag 33), vervolgens rijdt u richting Kapelle, na 300 meter slaat u linksaf de Kanaalweg in, deze vervolgt u en u steekt uiteindelijk de postbrug over, vervolgens slaat u na de brug direct rechtsaf en volgt u de Westelijke Kanaalweg, deze gaat over in de Boulevard en op het einde daarvan gaat u linksaf de Nieuwendijk op en na 300 m rechtsaf naar ‘t Scheld.

route naar wemeldinge vanuit rotterdam