Bijzonder Wemeldinge

Ontdek

uw Wemeldinge

Ultiem vakantiegevoel

Op vakantie in Wemeldinge betekent ultiem genieten!
Verblijven in een fijne studio in een sfeervol en gezellig dorp. Hier kunt u heerlijk uit eten gaan, (water)sporten, een dagje ontspannen in de Spa of naar de supermarkt gaan voor een paar boodschappen.

Op het water ontspannen
De mooie jachthaven van Wemeldinge is eenvoudig lopend of fietsend te bereiken. Met een leuke route door het gezellige dorp bent u binnen no time in de bruisende jachthaven. Wat een energie en goede sfeer ademt deze locatie uit; prachtige boten en zeiljachten op ruime ligplaatsen met ontspannen watersporters, die verhalen uitwisselen over een fijne dag op het water van de Oosterschelde.

Eén met de natuur
In Nationaal Park de Oosterschelde voelt u zich al snel één met de natuur. De veelzijdige groene omgeving zorgt ervoor dat u volledig opgaat in het natuurgebied. Met een ruime variatie aan vogels, planten en bomen is het al wandelend of fietsend continu genieten.  U hoeft de deur van uw studio maar te sluiten en u bent in het Nationaal Park!

Snel op pad
Zin in een stedentrip? Wemeldinge ligt zeer centraal in Zeeland waardoor u snel op pad bent. Met tien autominuten staat u al in hartje Goes; met een ruim assortiment aan winkels, de sfeervolle markt met gezellige terrasjes en een prachtige monumentale omgeving.  U bereikt binnen een half uur bruisend Middelburg of maritiem Vlissingen. Ook de havenstad Rotterdam en bourgondisch Antwerpen zijn binnen een uur te bereiken. Houdt u van het theater, een goede film of een dag golfen? Ook hiervoor kunt u uitstekend in de directe omgeving van Wemeldinge terecht.

Verse schaal- en schelpdieren uit de Oosterschelde
Als culinaire afsluiting van een heerlijke dag er op uit kunt u meteen aan tafel in één van de diverse uitstekende restaurants van Wemeldinge. Na een hele dag ‘buiten’ vertoeven; een bijzondere zeiltocht, een zonnige stranddag of een duik in de Oosterschelde heeft u ongetwijfeld trek gekregen.
In onder andere de uitstekende restaurants ‘de Oude Sluis‘ en ‘Bom Dia‘ worden verse zeevruchten uit de Oosterschelde geserveerd. Met kreeft, oesters, mosselen, kokkels en kreukels op de kaart wordt het nog moeilijk om een keuze te maken.

In Wemeldinge heeft u altijd vakantie!

Ontdek Wemeldinge